Hramul liceului - 75 de ani

No image
30-10-2020

,,Şcoala nu este un institut de învăţătură, ci un templu ai cărui preoţi sunt profesorii.”- Regele Carol II

Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” își sărbătorește azi cea de-a 75-a aniversare, Hramul Liceului. În contextul pandemiei, elevii nu au putut organiza tradiționalul târg caritabil care aduna de fiecare dată elevii și părinții în curtea liceului, însă au fost informați despre istoria liceului la orele de dezvoltare personală.

Ziua de 27 Octombrie este ziua în care Liceul Nostru prinde viață și se bucură de o nouă aniversare! Cu acest prilej, mulțumim Doamnei Director Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, din partea întregului colectiv, al părinților, absolvenților și elevilor pentru munca depusă zilnic la dezvoltarea și asigurarea calității educației, profesorilor care muncesc cu dăruire și mereu sunt „aici” să ne-ajute, să ne ridice, să ne ofere încredere și curajul de a crea un nou început, părinților și elevilor pentru efortul depus la dezvoltarea liceului.

,,La ceas aniversar, aduc un respectuos omagiu tuturor dascălilor frumoși sufletește care au slujit și slujesc în această instituție, elevilor dragi, părinților, partenerilor care susțin liceul în demersurile sale! Vă doresc un an prietenos, clădit cu temeinicie, plin de învățătură, seriozitate și profesionalism, în care viitorul să reflecte elanul creator, reușita și succesul!” Cu respect, Doamna Director, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb