Felicitare cu 31 mai

https://ibb.co/S5G85Fk    

   Am ajuns la finele anului de învățământ 2020-2021. Anul care ne-a testat pe toți deopotrivă: maturii și copiii. Activitatea profesorilor și a elevilor a căpătat noi dimensiuni. Am creat condiții favorabile pentru desfășurarea procesului educațional,am pus la dispoziția cadrelor didactice dispozitivele necesare și succesul a luat culoare.

   Pentru elevii clasei întâi a fost un an deosebit, deoarece au trebuit să se conformeze la toate schimbările produse instantaneu, dar totodată să nu piardă dragostea și dorința de a face carte. Cu același entuziasm, mă pot pronunța și pentru elevii absolvenți. Au dat dovadă de maturitate și au luat atitudine cuvenită, reușind să-și confrunte avertismentele în căutarea greutăților. Sper cu încredere ,să fim mândri de generația care își ia avântul spre alte culmi în aceste momente.

   Stimaţi părinţi, vă urez să aveţi parte de sănătate multă,  să le fiţi mereu alături, să vă bucuraţi de copiii dumneavoastră şi să nu uitaţi – ”Copiii dumneavoastră sunt şi copiii noştri!”.
   Mă adresez acum dumneavoastră, stimaţi colegi, îmi exprim încrederea în corpul profesoral al şcolii noastre şi vă asigur de respectul şi sprijinul meu.Vă mulțumesc pentru dăruirea de sine, pentru profesionalismul de care dați dovadă an de an.

   Și nu în ultimul rând mă adresez vouă, dragii și scumpii mei elevi ,vă doresc un sfârșit de an școlar cu rezultate frumoase și o vacanță minunată , plină de emoții pozitive!

 
     Cu respect, T. Nagnibeda - Tverdohleb -- director IPLT ”Al. Ioan Cuza”.

Citește mai mult


Planul de dezvoltare. Transparența decizională 2020

Bugetul Școlii la nivel local 2020 : https://ibb.co/7pWTCdM

Planul de măsuri 2020 : https://ibb.co/gRRWFvJ

Planul de achiziții publice 2020 : https://i.ibb.co/56kFHwV/3.png

Dezvoltarea bazei materiale și Extrasul de Cont : https://ibb.co/9wSK1GX

Darea de seamă 2020: 

https://ibb.co/7p1cPP1  https://ibb.co/W3x0HNk  https://ibb.co/BPLdFbk

Planul de achiziții 2021: https://ibb.co/pxQyF5p

Bunuri donate: https://ibb.co/XyPfyYP

Buget ianuarie 2021: https://ibb.co/1fdNQkT

Buget februarie 2021: https://ibb.co/X7Yx3dL

Buget martie 2021: https://ibb.co/1G7V2Pb

Buget aprilie 2021: https://ibb.co/gRmKSNX

Buget mai 2021: https://ibb.co/kmXBF7x

Darea de seamă contracte MV 2020: 

https://ibb.co/MMpYGt3      https://ibb.co/v1MYxPS    https://ibb.co/m6JkK37

Buget iunie 2021: https://ibb.co/vmvf8Jn

Buget iulie 2021: https://ibb.co/1mY6bwN

<... Citește mai mult


Clase cu profil

Dansuri

No image
No image
No image

Pentru fiecare elev a liceului sunt o mulțime de posibilități de a se exprima prin dans. Toți sunt bine veniți în colectivul nostru prietenos!

Arta Teatrală

No image
No image
No image

În liceu activează clasa de artă teatrală unde pot fi înscriși toți doritorii! Aici poate fi locul de naștere pentru un tânăr artist!

Arte Plastice

No image
No image
No image

Aici elevii pot să-și îmbunătățească abilitățile plastice și să-și exprime gândurile, sentimentele și trăire prin pictură!Concursuri școlare

No image

#totisuntemdiferiti

27-05-2021

Consiliul Elevilor face parte din campania de informare și sensibilizare, dezvoltată de A.O. Prietena Mea. Scopul acesteia este de a ad...
Reuniuni școlare

No image

ÎMPREUNĂ RENAȘTEM FILARMONICA!

27-05-2021

Colectivul de profesori a Liceului „Alexandru Ioan Cuza”  a făcut  un gest generos, impresionant, plin de omenie și dăruire și a contribuit financiar cu donația de 15.000 mii de lei pentru viitorul Filarmonicii.


No image

Profesorii au donat echipamente de protecție pentru medici

18-03-2021

Solidaritatea nu cunoaște limite în această perioadă de pandemie. O demonstrează și profesorii Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Chișinău, care au cumpărat din salariile lor echipamente de protecție pentru cadrele medicale. Lotul a fost donat Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.

Profesoară de matematică Zinaida Răilean spune că a fă...


No image

Hramul liceului - 75 de ani

30-10-2020

,,Şcoala nu este un institut de învăţătură, ci un templu ai cărui preoţi sunt profesorii.”- Regele Carol II

Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” își sărbătorește azi cea de-a 75-a aniversare, Hramul Liceului. În contextul pandemiei, elevii nu au putut organiza tradiționalul târg caritabil care aduna de fiecare dată elevii și părinții în...


No image

Mărțișorul

29-02-2020

Elevii clasei a 12-a B au adus un zâmbet prin simbolul primăverii bolnavilor din spitalul municipal nr1 !